Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Γίνε Expert στο Airbnb από τους ειδικούς

Γίνε Expert στο Airbnb από τους Ειδικούς

Είτε ξεκινάτε τώρα τη δραστηριότητά σας, είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας, μπορείτε να μάθετε από τους ειδικούς και να γίνετε τώρα Airbnb expert.

παρεχομενεσ υπηρεσιεσ

Παρότι η δραστηριότητα της cycladesbnb είναι να διαχειρίζεται τα ακίνητα των πελατών της, τα στελέχη της θεωρούν υποχρέωσή τους να εκπαιδεύσουν τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τα έσοδα τους με περισσότερες κρατήσεις και υψηλότερες τιμές διανυκτέρευσης και  έχουν ως κύρια ασχολία τους την διαχείριση του ακινήτου τους.

Δημιουργία Καταχώρησης ή Βελτιστοποίηση υπάρχουσας

Ο τρόπος που καταχωρούμε το ακίνητό σας στην εκάστοτε πλατφόρμα, οι υψηλής ανάλυσης επαγγελματικές φωτογραφίες που το αναδεικνύουν και τα σαφή κείμενα που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του, είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την αύξηση των κρατήσεων, των εσόδων και της πληρότητας.

Εκμάθηση Διαχείρισης από Υπολογιστή ή Smartphone

Θα πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε ανά πάσα στιγμή σε δυνητικούς φιλοξενούμενους, να αλλάξετε δυναμικά τις τιμές της μίσθωσης και να μεγιστοποιήσετε την πληρότητά σας. Μπορούμε να σας δείξουμε πώς να το πετύχετε αποτελεσματικά.

Σχεδιασμός Προωθητικού Υλικού

Το ακίνητό σας είναι το brand σας και τα έντυπα μέσα συμπληρώνουν την εικόνα που θα αποκομίσει ο επισκέπτης από τη φιλοξενία και τη διαμονή. Μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής σας με ένα χάρτη, να πάρουν μαζί τους ενημερωτικά φυλλάδια και να κρατήσουν τις επαγγελματικές σας κάρτες για τους φίλους τους.

Management & Marketing

Μετά την κράτηση του επισκέπτη στην πλατφόρμα, χρειάζεται να κρατήσουμε επαφή με τον επισκέπτη μέσω email με χρήσιμες πληροφορίες κατά την άφιξη, διαμονή και φυσικά μετά την αποχώρησή του, να αφήσουμε κριτικές, να απαντήσουμε σε σχόλια και να ζητήσουμε κριτική από τους επισκέπτες μας.

Μάθε πως θα γίνεις Airbnb Superhost

Superhost Status

Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες μίσθωσης θέλοντας να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες τους, χρησιμοποιούν κίνητρα επιβράβευσης για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων με μορφή badges και επιπλέον προνόμια.

4 φορές ετησίως, η πλατφόρμα Airbnb επιλέγει τους Superhosts βάσει επισκεψιμότητας, κρατήσεων, reviews και κριτικών από τους ενοικιαστές και τους απονείμει το ανάλογο σήμα. Πρακτικά, η συγκεκριμένη επιβράβευση σημαίνει περισσότερη προβολή των καταχωρήσεων των Superhosts, μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών στο λογαριασμό του ακινήτου και συνεπώς περισσότερες κρατήσεις.

Μαζί μας θα μάθετε πώς θα βραβευθείτε Superhost στο Airbnb και σε άλλες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.

Γίνε Airbnb Expert

Μαζί μας θα μάθετε πώς θα βραβευθείτε Superhost στο Airbnb και σε άλλες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

Γράψε το email σου παρακάτω για να κάνεις εγγραφή στο νόστιμο ενημερωτικό μας δελτίο. Δεν σπαμάρουμε ποτέ!

Παρακαλώ περιμένετε

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!